파리바게트샐러드드레싱

페이지 정보

profile_image
작성자로또의신 조회 1회 작성일 2020-10-17 20:21:08 댓글 0

본문

[ENG] 파리바게뜨 알바 브이로그 | Bakery vlog | Cafe vlog | 에그샌드위치 | 니들이게맛을알아?파리바게트칠리크랩샌드위치 | 싲ㅓ샐러드 | 파리바게트 알바 |

안녕하세요.
파리바게뜨에서 알바하는 파리지앵입니다. ‍


파리바게뜨 브이로그 4는 파리바게트 알바 중 샌드위치와 샐러드를 만드시는 언니의 도움으로 영상을 찍었습니다.
(왜냐면 저희가게 샌드위치언니가 푸짐하고 맛도좋고 야무지게 잘만들거든요 , 흔쾌히 촬영 허락해주셔서 감사해요.)

파리바게뜨 샌드위치 \u0026 샐러드 편 브이로그


매장에 따라 종류 및 디저트 등 판매메뉴가 상이할 수 있습니다.


파리바게뜨 알바에 대해 궁금하신 점은 댓글로 달아주세요.

영상과 관련없는 댓글, 모욕, 비난 글은 임의없이 삭제하며, 영상 다운로드 및 2차 편집, 무단업로드를 금지합니다.

Instragram @j.ae.r
Blog : http://m.blog.naver.com/wisdom_r/




- 소개 -
류졔 는 주변 친구들이 저를 좀 더 편하고 친숙하게 부르는 별명 중 하나인데 흔한 것 같아 다른 유튜브 이름을 고민하다 ‘재미’ 라는 이름으로 정했어요.
왜냐면 제 브이로그가 그냥 재미없다는 것도 아니고 느무 재미없다고 해서 앞으로는 저의 무궁한 발전을 위해 재밌어지라고 재미로 정했습니다. 영어로 fun 이라고하기엔 저의 감성이 허락하지않아 그냥 jaeme 로 하려구요.

sns충이여서 이것저것 좋아해요. 인스타부터 블로그까지 다하는데 이제 유튜브까지 정복해버리려고요. 아물론 블로그는 맛집블로거아니고 감성충블로거입니당

영어는 못해요. 그래서 편집할 때 애먹어요. 대학와서 안하던 영어를 올해 죽어라 하고있어요.
파파고 짱. 덕분에 편집하면서 영어공부합니다. 댓글 좋아하는데 가끔 영어로 댓글달리면 뇌정지옵니다. 그래도 잇몸 만개하며 파파고를 킵니다. 구독과 댓글 좋아합니다. ( 영어문법 도와준 친구들 민지 보림 정호 고맙고 사랑합니다)
유튜브 이영상 전에는 감성 충으로 가다가 주변에서 하도그냥 가식걸이라고 욕먹어서
그냥 제 평소 말투로 쓸께요. (그래도 욕먹음ㅎ)

파리바게뜨에서 일하고있습니다. 취업될 때까지 합니다. 유튜브에 댓글달기 부끄러운 재미꾼들이 (저는 뻔뻔하니까 제유튭 애청자들 ) 남겨논 링크타고 블로그에 빵 꽁짜로 먹냐고 묻는 댓글들이 많아요. 빵 무지막지하게 공짜로 먹는데, 그만큼 일 죽어라 시켜요 사장님이. 헤헤. 이건 매장마다 다르고 저희매장에서는 케이크, 샌드위치 20프로 직원할인,
빵, 음료는 자율입니다. 왜냐면 사장님이 더 많이 드시는 가게이거든요. 오자마자 샌드위치부터 집어듭니다. 아, 참고로 사장님은 브이로그에 도통 관심이 없으세요. 허락맡긴했는데 반응이 영... 구독은 했을런지...
영상 찍으면서 일하는 수준이면 바쁘지않나보다 하는데 일많아요. 그래도 재밌습니다. 전 여전히 재미없구요.

이상 저 재미와 저희가게먹보사장님 아니 가게소개였습니다. (근데 이거 영어로 언제 번역하죠?)


브이로그는 저의 이야기들로 가득합니다.
저와 제 주변사람들의 이야기, 사소한 일상들과 가끔은 일탈의 기록들이 여러분들에게 보는 시간동안 작은 즐거움이 되길 바래요.

유튜브 동영상 화질 자동살정 방법
화면 우측상담에 점 (가로 3개) 버튼 클릭한 후 가장 산단에 톱니바퀴모양 ‘품질’ 에서 1080p 설정하시면 됩니다.

Hi
I am a Parisian who works in Paris Baguette.
Paris Baguette vlog 4 filmed the video with the help of sister, who made sandwiches and salads during her part-time job at Paris Baguette. (because our store sandwich tastes good ans makes a lot of food. , Thank you for giving me permission to shoot.)

Paris Baguette vlog : Sandwich \u0026 salad

The types of bread, desserts, and so on can vary from store to store.

If you have any questions about part-time job at Paris Baguette, please leave a comments.



- My lntroduction -

The name ‘jae’ is a nickname that my friends around me call me comfortable with. It’s so common that iI thought about other YouTube names, so i chose ‘jaeme’
Because I heard that my vlog is not fun and boring, so I decided to make it fun for my development. (Korean pronunciation in ‘Fun’ is Jaeme)
To name ‘Fun’ in English, my sensibility wouldn't allow it.

I like SNS, I’m on lnstagram and blog.
Oh, I'm not food blogger, but an sensibility bloger.


I am not good at English. So I have a hard time putting in subtitles.
I did not study English after college, but this year I am studying English to add subtitles. PaPago Zhang. (Papago = translating mahine, Zhang = Best, Amazing)
I like comments, but sometimes when I read comments in English, my head is in a whirl. But I play the translator with joy. ( I can read English, but I am not good at it.) And thank you Minji, Borim, Jeongho for helping me with English translation.
Subscribing and writing are good for me.

I am a collage student, and l work part time at Paris Baguette. I go to school in the morning, work part-time during the day, work at night, and do video editing at dawn. I plan to work until l get a job. People who embarrassed to post comments on YouTube are posting comments on my blog. They asked me if you had bread for free.
It varies from store to store, My boss doesn't interfere with employees eating bread. And we can have cake and sandwiches at a 20% discount.

Bread and drink are mostly free. Because the boss eats more. and he pick up the sandwic as soon as he come to the store. By the way, the boss is not interested in bakery vlog.
He allowed to film and post the video, but the reaction is... I don't know if you've subscribed...
When I work, I am very busy and tired, but it is fun!

It was a my Introduction, Jaeme and Glittons who boss. Thank you for reading it.


Vlogs are full of my stories.
I hope that the stories of me and my acquaintances, the trivial routines and occasional records of deviance will be a little pleasure to watch for you.


How to Auto-set YouTube Video Quality
Click the dot (3 side-by-side) button at the top right of the screen and set 1080p at the top of the screen in 'Quality' shaped like a cog.
재미Jaeme : 안녕하세요.
파리바게뜨에서 알바하는 파리지앵입니다. ‍

파리바게뜨 브이로그 4는 파리바게트 알바 중 샌드위치와 샐러드를 만드시는 언니의 도움으로 영상을 찍었습니다.
(왜냐면 저희가게 샌드위치언니가 푸짐하고 맛도좋고 야무지게 잘만들거든요 , 흔쾌히 촬영 허락해주셔서 감사해요.)

파리바게뜨 샌드위치 & 샐러드 편 브이로그

매장에 따라 종류 및 디저트 등 판매메뉴가 상이할 수 있습니다.


파리바게뜨 알바에 대해 궁금하신 점은 댓글로 달아주세요.

영상과 관련없는 댓글, 모욕, 비난 글은 임의없이 삭제하며, 영상 다운로드 및 2차 편집, 무단업로드를 금지합니다.

Instragram @j.ae.r
Blog : http://m.blog.naver.com/wisdom_r/



- 소개 -
류졔 는 주변 친구들이 저를 좀 더 편하고 친숙하게 부르는 별명 중 하나인데 흔한 것 같아 다른 유튜브 이름을 고민하다 ‘재미’ 라는 이름으로 정했어요.
왜냐면 제 브이로그가 그냥 재미없다는 것도 아니고 느무 재미없다고 해서 앞으로는 저의 무궁한 발전을 위해 재밌어지라고 재미로 정했습니다. 영어로 fun 이라고하기엔 저의 감성이 허락하지않아 그냥 jaeme 로 하려구요.

sns충이여서 이것저것 좋아해요. 인스타부터 블로그까지 다하는데 이제 유튜브까지 정복해버리려고요. 아물론 블로그는 맛집블로거아니고 감성충블로거입니당

영어는 못해요. 그래서 편집할 때 애먹어요. 대학와서 안하던 영어를 올해 죽어라 하고있어요.
파파고 짱. 덕분에 편집하면서 영어공부합니다. 댓글 좋아하는데 가끔 영어로 댓글달리면 뇌정지옵니다. 그래도 잇몸 만개하며 파파고를 킵니다. 구독과 댓글 좋아합니다. ( 영어문법 도와준 친구들 민지 보림 정호 고맙고 사랑합니다)
유튜브 이영상 전에는 감성 충으로 가다가 주변에서 하도그냥 가식걸이라고 욕먹어서
그냥 제 평소 말투로 쓸께요. (그래도 욕먹음ㅎ)

파리바게뜨에서 일하고있습니다. 취업될 때까지 합니다. 유튜브에 댓글달기 부끄러운 재미꾼들이 (저는 뻔뻔하니까 제유튭 애청자들 ) 남겨논 링크타고 블로그에 빵 꽁짜로 먹냐고 묻는 댓글들이 많아요. 빵 무지막지하게 공짜로 먹는데, 그만큼 일 죽어라 시켜요 사장님이. 헤헤. 이건 매장마다 다르고 저희매장에서는 케이크, 샌드위치 20프로 직원할인,
빵, 음료는 자율입니다. 왜냐면 사장님이 더 많이 드시는 가게이거든요. 오자마자 샌드위치부터 집어듭니다. 아, 참고로 사장님은 브이로그에 도통 관심이 없으세요. 허락맡긴했는데 반응이 영... 구독은 했을런지...
영상 찍으면서 일하는 수준이면 바쁘지않나보다 하는데 일많아요. 그래도 재밌습니다. 전 여전히 재미없구요.

이상 저 재미와 저희가게먹보사장님 아니 가게소개였습니다. (근데 이거 영어로 언제 번역하죠?)


브이로그는 저의 이야기들로 가득합니다.
저와 제 주변사람들의 이야기, 사소한 일상들과 가끔은 일탈의 기록들이 여러분들에게 보는 시간동안 작은 즐거움이 되길 바래요.

유튜브 동영상 화질 자동살정 방법
화면 우측상담에 점 (가로 3개) 버튼 클릭한 후 가장 산단에 톱니바퀴모양 ‘품질’ 에서 1080p 설정하시면 됩니다.

Hi
I am a Parisian who works in Paris Baguette.
Paris Baguette vlog 4 filmed the video with the help of sister, who made sandwiches and salads during her part-time job at Paris Baguette. (because our store sandwich tastes good ans makes a lot of food. , Thank you for giving me permission to shoot.)

Paris Baguette vlog : Sandwich & salad

The types of bread, desserts, and so on can vary from store to store.

If you have any questions about part-time job at Paris Baguette, please leave a comments.

My lntroduction -

The name ‘jae’ is a nickname that my friends around me call me comfortable with. It’s so common that iI thought about other YouTube names, so i chose ‘jaeme’
Because I heard that my vlog is not fun and boring, so I decided to make it fun for my development. (Korean pronunciation in ‘Fun’ is Jaeme)
To name ‘Fun’ in English, my sensibility wouldn't allow it.

I like SNS, I’m on lnstagram and blog.
Oh, I'm not food blogger, but an sensibility bloger.


I am not good at English. So I have a hard time putting in subtitles.
I did not study English after college, but this year I am studying English to add subtitles. PaPago Zhang. (Papago = translating mahine, Zhang = Best, Amazing)
I like comments, but sometimes when I read comments in English, my head is in a whirl. But I play the translator with joy. ( I can read English, but I am not good at it.) And thank you Minji, Borim, Jeongho for helping me with English translation.
Subscribing and writing are good for me.

I am a collage student, and l work part time at Paris Baguette. I go to school in the morning, work part-time during the day, work at night, and do video editing at dawn. I plan to work until l get a job. People who embarrassed to post comments on YouTube are posting comments on my blog. They asked me if you had bread for free.
It varies from store to store, My boss doesn't interfere with employees eating bread. And we can have cake and sandwiches at a 20% discount.

Bread and drink are mostly free. Because the boss eats more. and he pick up the sandwic as soon as he come to the store. By the way, the boss is not interested in bakery vlog.
He allowed to film and post the video, but the reaction is... I don't know if you've subscribed...
When I work, I am very busy and tired, but it is fun!
It was a my Introduction, Jaeme and Glittons who boss. Thank you for reading it.


Vlogs are full of my stories.
I hope that the stories of me and my acquaintances, the trivial routines and occasional records of deviance will be a little pleasure to watch for you.


How to Auto-set YouTube Video Quality
Click the dot (3 side-by-side) button at the top right of the screen and set 1080p at the top of the screen in 'Quality' shaped like a cog.
눈누난나 : 샌드위치 또 올려주세오 ,,,,,, 마약영상,,,,,,,,ㅠ
달님 : 저도 샌드위치 알바인데 덕분에 도움 됬어요!!
Gülcan İ. : Wowww!! They look so yummy !!
Hydee Li : I wish I can work in a cafe/bakery like u
Citra Kanine : i'm really like almost all of your vlog video...it's nice...make me so hungry...
putri azmi : everything look healthy n yummy
Raisa Thahira : this is really goood! please make more videos like this :D
소소미소 : 몇시간동안 몇개 생산하시나여????
야옹하는디디 : 와... 엄청 뭔갈 많이 하시네요...ㄷㄷ 공장에서 나오는줄알았는데 직접 만드시는거였다니..

간단하게 흔들어 만드는 드레싱 8종

#승우아빠 #남편세끼 #샐러드 #드레싱 #소스
korean food easy recipe

샐러드 드레싱은 다이어트 할 때만 먹는다구요?
생선도, 스테이크도, 감자튀김도, 치킨도, 고기도, 초밥도
뭐든지 찍어먹을 수 있습니다
느끼한 음식 일수록 산뜻한 소스가 있어야 먹방이 가능하니까요

오늘은 휘젓는것도, 기계도 아무것도 필요없이
흔들어서 쉽게 만들어 보겠습니다 :D

✔️ 트위치 https://www.twitch.tv/swab85
✔️ 공식카페 https://cafe.naver.com/swab
✔️ 문의 mokjinhwa@gmail.com

✔️ 사용 도구들 안내
영상에 나오는 제품들에 대한 문의가 많아 공유합니다
해당 링크로 제품을 구매하시면 제게 수익금이 발생합니다.
그러나 최저가는 아닐 수 있습니다! 꼭 참고해주세요
제품 정보 확인하시고 최저가 찾아서 구매해 주세요

타이머 - http://bitly.kr/mGP5iMwl
코팅팬 - https://coupa.ng/biTW3s
도마 - https://coupa.ng/bvVCNc
크레페 팬 - https://coupa.ng/biTWP1
온도계 - https://coupa.ng/biTXw3
계량스푼 - http://naver.me/FB6u36Tl
핀셋집게 - http://naver.me/IG4FWi51
김인성일반인여친ᄒ : 카놀라유도 되나요?
Bigtory 93 : 숟가락작은거 없는데욤
이정숙 : 드레싱만들기가 두려워서 샐러드를 먹고싶어도 못먹었는데 잘배워서 열심히 만들어 먹겠습니다.감사합니다.
도로시 : 소스보다 익지않은 토마토를 쓰는걸보고 깜딱 놀랐는데
괜찮아요?
박준한 : 혹시 사우전아일랜드에 피클대신 단무지 넣어도 괜찮나요? 개인적으로 피클을 싫어해서요
유문선 : 오리엔탈 드레싱에서 혹시 꿀대신 올리고당을 넣어도 무관한가요?
아조시 : 이 때 메이크업이 지금이랑 많이 다르네용
J J : 드레싱보다 가벼운 소스는 뭐가 있을까요??
기럭 : 아조시 ...... 일년사이에 많이 노화하셨네요.......
권현숙 : 초보는 좀 천천히 해주셔야지

일주일동안 한끼 샐러드로 먹었더니 몸무게 상태가?! /샐러드 다이어트 솔직 후기/일주일 다이어트/일주일 챌린지/다이어트 챌린지

☘️화질은 최대로 올려서 봐주세요☘️


카메라: 아이폰 xr
편집어플: VLLO

비즈니스 메일: ahjrse412@gmail.com


인스타 : y_rin_412


#일주일다이어트#샐러드#챌린지
린니Rinnie : 2:36 부터 말하는 영상이에요
시간없으신 분들은 여기서부터 봐주세요⏰
문재앙 : 영상보기편해요 ^^
박둘복 : 오오 효과좋네요 샐러드 다이어트 해보고 싶었어요~~!!
(자막이 있어서 비행기 소음 잘 안들렸어영)
변신 : 뚜레쥬르샐러드좋네용 ! 먹는모습도재밌ㅇㆍㄱ요
시연_sean : 소스는 뿌려먹나요?!
이슬 : 오프닝 보자마자 반해서 구독했어요
소리지니 : 한끼만 샐러드로 바꿔도 진짜 살 많이 빠지죠ㅎㅎ저도 몸소 체감 하고 10kg 빠져서 오늘 영상 올렸어요
하이 : 너무 이쁘세요ㅠㅠ
한정현 : 소스빼면 칼로리 확줄어요 소스만 100칼로리 넘음
Seyfried : 영상 오프닝 너무 귀여우세요ㅜㅜ 언니 떡상기원!!

... 

#파리바게트샐러드드레싱

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

전체 1,495건 1 페이지
게시물 검색
Copyright © www.hakjumgo.com. All rights reserved.  Contact : help@oxmail.xyz